Подељена срећа два пута је већа

Дечја недеља 2020. године обележена је низом едукативних и забавних активности у нашој школи.

Снежана Стоичић, докторка Дома здравља у Куршумлији, одржала је 6. октобра за ученике млађих разреда предавање „Стоп пандемији, чувајмо се од грипа“.
Поводом Дана интелигенције психолошкиње Наташа Миладиновић и Виолета Митровић стимулисале су потенцијале првака разноврсним задацима и решавањем проблема.
Ученици 7. разреда са наставницом хемије Мирославом Ђуровић улепшали су двориште школе зимским ружама-хризантемама.

Ученици 1. и 2. разреда 7. октобра су украшавали школско двориште. За ученике 3. и 4. разреда је у вишенаменској сали одржана ликовна радионица у организацији вероучитељице Марине Пајковић. Најбољи радови са радионице су награђени и истакнути на изложби у холу школе.Одржан је и турнир у малом фудбалу за осмаке који је водио наставник физичког и здравственог васпитања Милош Мартиновић.

У Дигиталној учионици 8. октобра је за ученике организован Паметан квиз, који је водио наставник енглеског језика Милан Чарапић. Приказана је и изложба ликовних и литерарних радова.

На школском игралишту 9. октобра одржано је финале турнира у малом фудбалу између ученика 7. и 8. разреда и у организацији наставника Милоша Мартиновића.

Подељена срећа два пута је већа

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *