Измене у школском календару

Обавештавамо Вас да је на основу препорука Кризног штабa за сузбијање заразне болести Соvіd-19, које су донете на седници одржаној 25.11.2020. године, Влада Републике Србије донела Уредбу о Допуни уредбе о мерама за спречавање и сузбијање заразне болести COVID–19, којом се прописују нове мере за организацију рада основних и средњих школа и измена школског календара за школску 2020/2021. годину.

Према наведеној уредби у периоду од 30. новембра до 18. децембра 2020. године образовно–васпитни рад организује се на следећи начин:

У првом циклусу основне школе (I – IV разред) наставља се непосредни образовно-васпитни рад према изабраном моделу организације наставе у оквиру постојећег оперативног плана рада школе;

У другом циклусу основне школе (V – VIII разред) образовно-васпитни рад оствариваће се путем наставе на даљину, уз коришење платформе G Suite for Education и путем Јавног медијског сервиса Србије.

Прво полугодиште завршава се 18. децембра 2020. године.

Зимски распуст траје од 21. децембра до 15. јануара 2021. године.

Друго полугодиште почиње 18. јануара 2021.године.

Детаљније о организацији наставе на даљину и оцењивању, ученици и родитељи биће обавештени од стране одељењских старешина.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *