Урош Митровић – ученик генерације школске 2023/2024.

Поштована директорка и наставници ,

Указана ми је велика част да вам се обратим као ђак генерације ОШ „ Милоје Закић“.

Пре свега, велику захвалност дугујем својој учитељици Светлани Станковић.

Уважена учитељице,

захваљујем се прво Вама јер сте ме Ви научили прва слова, прве бројеве,  са Вама сам исписао прве речи, прочитао прве песмице .  Љубављу, пажњом и радом спремили сте ме за даља освајања хоризонта знања.

Мој следећи путоказ на понекад стрмом путу ка остварењу циљева била је наша разредна, Горица Митровић.

Поштована разредна,

неизмерно сам Вам захвалан на сваком посвећеном тренутку, подршци и савету. Својим јединственим и одмереним ставом достојног поштовања и дивљења, научили сте ме да спознам своје вредности и мотивисали ме да постигнем највећи успех. Постали сте ми ослонац од тренутка када сам ступио  у Ваше одељење , од првог до последњег дана. Захвалан сам Вам јер сте ме водили упорно и предано знањем и истрајношћу на сваком часу и припремили да сигурним корацима закорачим у даље школовање. Учили сте нас да будемо добри другови и ширимо емпатију и помажемо једни другима. Упућивали сте нас да стремимо ка томе да постанемо добри и часни људи јер је то од непроцењиве вредности.

Дугујем Вам бескрајну захвалност јер је Ваш рад уткан у моје признање а сваки Ваш час био је пут ка њему. Трудићу се да својим учењем , радом и владањем оправдам Ваше поверење и Ваша очекивања.

Уважени предметни наставници,

у име моје генерације захваљујем вам за уложени труд и рад којим сте допринели да постигнемо највише циљеве.

Драги другови и другарице,

хвала вам на лепим тренуцима које смо имали ових 8 година. Тренуци са вама остаће незаборавни део мог детињства. Заједно смо путовали основном школом, заједно одрастали, смејали се, играли, учили, имали смо доста лепих, али и доста лоших ствари, али ипак оне лепе ствари ће нам остати у сећању. Учили смо градиво за школу али учили смо и о животу. Сигуран сам да где год нас живот одведе ка нашим сновима увек ћемо остати другови и бити ту једни за друге.

Верујмо у своје снове,  храбро корачајмо ка њима и оставримо их.

Срећно, драга моја генерацијо!

Урош Митровић 8-1

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *