Ученик генерације школске 2021/2022. – Катарина Чарапић

Веома ми је драго што сам ове године добила признање ,,Ученик генерације“, јер је то, заиста, само још један доказ да се у овој школи вреднују и цене труд и учење. Бити ђак генерације за мене је један огроман успех и велика част, пре свега. Кажу да је знање једино што нам нико никада не може одузети, да се знањем отварају сва врата, да знањем можемо унапредити сваку област друштва и да је знање основа светле будућности. Током похађања основне школе редовно и вредно сам учила, учествовала на разним такмичењима и освајала бројне награде из: српског језика (9 диплома), математике (7 диплома), технике и технологије (6 диплома), физике (2 дипломе), историје (2 дипломе)…
Срећна сам што ћу из ове школе понети велико знање, многа драгоцена искуства и пријатеље за цео живот, а најважније од свега, научила сам много животних лекција, које носим са собом у даљи живот. Хвала сваком наставнику на томе, хвала директорици школе Радици Јовић и целом колективу, а посебно једно велико хвала мојој разредној, наставници српског језика и књижевности, Биљани Манић. Заједно са нама и уз нас препешачила је ову стазу пуну искушења и била наш ,,ветар у леђа”. Захваљујем се и својој учитељици, Јасмини Радовановић. Прве школске дане памтићу целог живота.
Неизмерну захвалност дугујем својој породици која ми је усадила традиционалне вредности, неопходне једном друштву и поставилa темеље моје личности.
Својој генерацији желим пуно успеха у свим изазовима који нас очекују, да сви остваримо своје снове и корачамо стазама успеха. У ову школу дошли смо као деца, храбро започели једну авантуру у непознато, а сада када смо савладали све препреке и постали зрелије личности, спремамо се да је напустимо.
И за крај, желим да поново истакнем да сам неизмерно срећна и поносна што сам у школској 2021/2022. години носилац титуле ,,Ученик генерације“ Основне школе ,,Милоје Закић”. Била ми је част да корачам овом школом, из које ћу понети много успомена, којих ћу се увек радо сећати.
Катарина Чарапић
21.6.2022

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *