Ученик генерације 2016/2017. – Јана Драговић

Према правилнику за избор ученика генерације у нашој школи комисија коју су чиниле Радица Јовић, Биљана Маринковић и Даниела Чоловић на основу достављене документације прогласила је за ђака генерације за школску 2016/2017. Јану Драговић VIII-2 (разредни старешина Соња Плавшић). Јана је током осмогодишњег школовања остварила изузетне резултате, учествовала у бројним такмичењима и манифестацијама и освајала многе дипломе и награде.

На крају основне школе ова вредна и успешна девојчица саветује млађе генерације: „Свим ученицима желела бих да поручим: Увек будите амбициозни. Не посустајте. Верујте у себе. Радите на себи јер се све крије у вама самима. Радите и више него што је потребно јер се труд увек исплати. За оно што вреди, дајте свој максимум. Никада не одустајте, чак и кад вам се чини да је најтеже. Будите истрајни у ономе што радите. Али најбитније од свега је да сањате. Јер, знате како кажу: Деца са сновима постају људи са визијом.
Такође, желела бих да се захвалим свим наставницима, као и свима запосленима у школи, јер су они увек били ту када нам је нешто било потребно. Надам се да ће улепшати школовање и следећим генерацијама, као сто су улепшали овој.“

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *