Еколошка песмица

СББ фондација расписала је трећи по реду изазов за ученике основних школа у оквиру пројекта „Не прљај. Немаш изговор!“ који подржава Министарство просвете, науке и технолошког развоја и Завод за унапеђивање образовања и васпитања. Задатак је овог пута био да другари из одељења осмисле еколошку песмицу на тему: „Не прљај. Немаш изговор!“ и да сниме видео у трајању од 90 секунди .
Из школе „Милоје Закић“ у изазов су се упустили ученици ВИ-3 са разредном Ружицом Бојовић. Фондација додељује награду само за једно решење у износу од 2500 евра које би наши ђаци употребили за куповину наставних средстава и осавремењивање наставе.
Поред идеје да допринесу очувању природе и повећању еколошке свести ово одељење желело је и да представи очувану и величанствену природу Куршумлијског краја, због чега је део спота сниман у Ђавољој вароши, а део у школи.
Гласање за најбољу еколошку песмицу је почело и траје до 18. априла у подне. На конкурс је пристигло 100 видео снимака из свих крајева Србије. Уколико вам се допада спот деце Куршумлије  можете их подржати гласањем. Неопходно је да направите налог на сајту преко Facebook-а ,Google-а или Twiter-а након чега ћете имати могућност да решењу наших ученика под називом Пријатељи природе доделите глас.
Гласајте и помозите нашој деци да дођу до победе и бољих услова рада. Будите уз оне који се труде да побољшају и улепшају овај свет.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *