Друго место за Најбољу плесну тачку

Трећа сезона такмичења Твој лајк за наш плес, коју организује Савез за школски спорт Србије, успешно је завршена. Идеја пројекта је да се ученици физички активирају, да кроз покрет, плес и  музику  покажу свој таленат, оригиналност и да афирмишу своју школу широј јавности. Намера организатора је да се код деце развије свест да се плесом, као делом физичког васпитања, може навијати за другаре, школу, неговати тимски дух и развити осећај припадности школи.

У такмичењу је  учествовала 31 школа. Избор најбољих вршен је у две категорије НАЈПОПУЛАРНИЈА ПЛЕСНА ТАЧКА и НАЈБОЉА ПЛЕСНА ТАЧКА. У борби за најпопуларнију плесну тачку успели смо да добијемо од  другара и становника нашег града 92 гласа (првопласирани 2285). У категорију за најбољу плесну тачку организатор истиче да је у овој сезони пристигао највећи број атрактивних, квалитетних и занимљивих кореографија  и да је било веома тешко одлучити се за најбоље плесне тачке. У односу на постављене критеријуме комисија састављена од плесних судија и стручњака донела је одлуку да школи „Милоје Закић“  са плесном тачком Magic step додели друго место.

Честитамо и захваљујемо ученицима наше школе и плесне школе Рагнарок који су уложили труд и љубав да школу промовишу на леп начин!

Честитамо и такмичарима из основне школе „Дринка Павловић“ чије су плесне тачке Red star и United forces ушле у ужи избор и такође су сјајни промотери своје школе и нашег града!

Посебно захваљујемо инструкторкама плесног клуба Рагнарок на уложеном труду и несебичној помоћи!

Свим учесницима желимо да наставе са радом и достигну много нових успеха!

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *