Две вредне награде за школу „Милоје Закић“

Компанија Књаз Милош и Министарство просвете, науке и технолошког развоја, у сарадњи са Српским савезом професора физичког васпитања и спорта увели су у школе програм „Покренимо нашу децу“ . Циљ овог програма је превенција лошег држања, деформитета, гојазности и неактивности и спроводи се кроз додатне свакодневне петнаестоминутне вежбе у школи.

У оквиру програма, другу годину заредом, расписан је истоимени конкурс за учитеље и ученике од  1. до 4. разреда  широм Србије. Аqua Viva је припремила вредне награде за 36 одељења која су редовно и правилно примењивала обавезне вежбе и осмислила нове, креативне моделе вежбања. Стручни жири, који су чинили представници компаније Књаз Милош, Министарства просвете и Српског савеза за спорт од преко 300 пријављених одељења уврстио је у награђене чак два одељења наше школе.

Учитељица Марија Филиповић са својим одељењем II-1 освојили су вредну спортску опрему, док је III-2, које води учитељица Светлана Станковић победник конкурса са освојеним 1. местом, спортском опремом и седмодневном рекреативном наставом за ученике.

Честитамо!

Победници конкурса „Покренимо нашу децу“ за 2019. годину

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *