Од 2. септембра целодневна настава за прваке

Школа „Милоје Закић“ добила је одобрење Министарства просвете, науке и технолошког развоја за извођење целодневне наставе у првом разреду. Поред обавезних часова ученици ће у школи моћи  да раде домаће задатке и уче школске предмете. Изводиће пројекте, имаће изборне секције и разноврсне спортске активности. Све обавезе завршаваће у школи што оставља више времена за дружење деце и родитеља.

Наша школа у потпуности испуњава кадровске, просторне и материјално-техничке услове за овакав облик наставе. Просторије за целодневну наставу су простране, светле и опремљене савременим наставним средствима. Деци је на располагању велики школски парк, сала за физичко васпитање, богато опремљена школска библиотека и лепо уређена сала за ручавање.

Ученици у целодневној настави имају редован распоред часова, с тим да имају и време предвиђено за увежбавање наученог градива и време за слободне активности. До одласка кући, заврше све своје школске обавезе. Ранац са књигама доносе у понедељак, а враћају у петак. Распоред часова се прави тако да ученици не осете велико оптерећење у току дана.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *